Sport

2016.04.10. 07:08

Nagyszerű teljesítménnyel kezdte a felsőházi rájátszást a SZoESE

Szombathely - Nagyszerű teljesítménnyel, eredménnyel kezdte a felsőházi rájátszást a SZoESE NB II-es férfi kosárcsapata. A visszavágó csak formalitás

Tóth Gábor

Soproni Tigrisek-Szombathelyi Egyetemi SE 57-91 (18-18, 16-14, 12-33, 11-36)

Sopron, 100 néző, felsőházi rájátszás, negyeddöntő, NB II-es férfi kosárlabda-mérkőzés.

SZoESE: SIMON B. 16/9, NOVÁK 11/3, Mészáros 11/3, Gábor 9, SZABÓ B. 17. Csere: PERÁK 14, Laki 2, Váradi K. 6/6, Balogh R. -, Horváth B. 3/3, Szanati G. 2. Edző: Kéri Péter.

Az alapszakaszban nagyarányú vereségbe futott bele a SZoESE Sopronban így nagyon készült a visszavágásra, a rájátszás mérkőzésére. Az első negyedben felváltva estek a kosarak, és a második etap is kiélezett küzdelmet, kiegyenlített mérkőzést hozott, két pontos soproni előnynél vonulhattak pihenőre a csapatok. A fordulás után azonban a jó szombathelyi védekezés mellé már jó támadójáték is párosult, így a vendég egy 10-0-s rohammal átvette a vezetést, az irányítást. A folytatásban fokozatosan növelte az előnyét a SZoESE - Simon Bence zsinórban három triplát dobott. Az utolsó negyedre már csak az maradt a kérdés, hogy hány pontos előnyt tud kiharcolni magának a visszavágóra a Szombathely, végül 34 pont lett a különbség a felek között.

Visszavágót - amely már csak formalitás - hétfőn 20 órás kezdéssel rendezik az egyetemi csarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!