Sport

2016.05.29. 15:12

OB II.: Döntetlen az Alfával, a Szeged elleni meccs elmaradt

A második fordulóban a Hajós Alfréd Uszodában szálltak vízbe Gortva Zoltán tanítványai

Pum András

OB II, felsőházi rájátszás az 1-4. helyért, 2 forduló

Alfa SC Kispest-Budafóka-Domino AVUS 11-11 (1-3, 2-1, 3-2, 5-5). – Budapest, Hajós Alfréd Uszoda.

Domino AVUS: Stojadinov – Stojanovic 1, Szőke 1, Jenei, Juhász, Karácsonyi 3, Kutasi. Csere: Hajmási 4, Ekler B. 2, Doma. Edző: Gortva Zoltán

- Nagyon jól kezdtünk, kontrolláltuk a mérkőzést, már 4-1-re vezettünk -  mondta Gortva Zoltán. - A második negyedben Juhász Máté brutalitást kapott az ellenfél víz feletti megütése miatt, ezután négy percig emberhátrányban játszottunk. Különösen és többször is kihangsúlyoztuk minden játékosnak, hogy ilyesmit ne engedjünk meg magunknak és a személyes érzelmeinket ne tegyük a csapat érdekei elé - mégis megtörtént. Ez szükségtelen és nagy fegyelmezetlenség volt egy rangadón.  A kiállítás megváltoztatta a találkozó addigi menetét, az ellenfél 5-4-re fordított. Ezen idő alatt rengeteg energiát veszítettek a fiúk, kapusunk is elfáradt. Idegessé vált a játékunk, így összességében elégedettek lehetünk a döntetlennel.

Karácsonyi Vazul három gólt dobott az Alfának

Domino AVUS-Szeged mérkőzés elmaradt, mert a szegediek nem az előírt módon akarták befizetni a bírói díjakat.

További eredmények: Miskolc-Szeged 11-10, Alfa-Miskolc 19-8.

Az állás: 1. Alfa SC 7, 2. Domino AVUS 4, 3. Miskolc 3, 4. Szeged 0 pont.

Az első fordulóban a Miskolc az AVUS és az Alfa ellen nem állt ki, ezek a meccsek, valamint az AVUS-Szeged találkozó sem szerepel még a hivatalos táblázatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!