Sport

2017.04.20. 17:55

Asztalitenisz MEFOB: öt dobogós helyezés

Pécs - Az ELTE SEK versenyzői öt dobogós helyet szereztek az asztalitenisz magyar egyetemi-főiskolai országos bajnokságon (MEFOB).

Horváth Erika

Az ELTE SEK öt versenyzővel képviseltette magát az asztalitenisz MEFOB-on, ahol a profik csapatban, párosban és egyéniben versenyeztek, az amatőrök viszont csak egyéniben.

Az ELTE SEK csapata. Balról: Fekete Katalin, Kívés István csapatvezető, Nagy Réka, Földes András, Csárdi András, Jakus Tamás Fotó: ELTE SEK

A csapatokat két fő alkotta, egy-egy találkozó két egyéni, és ha ezután 1-1 volt az állás, akkor még egy párosmeccsből is állt. Fekete Katalin és Nagy Réka végig remekelt, mindhárom meccsüket 2-0-ra nyerve, veretlenül szerezték meg a bajnoki címet. A párosversenyben egy vereség után nagy küzdelemben két győzelmet szerzett a szombathelyi Fekete-Nagy duó, ezzel ezüstérmesek lett. Férfi párosban Csárdi András és Jakus Tamás két győzelemmel és egy vereséggel bronzérmes lett. Egyéniben Fekete Katalin jutott a legtovább, a legjobb négy közé. Miután az elődöntőben kikapott, bronz-érmes lett. Akárcsak az amatőr férfiaknál Földes András - aki egy újabb bronzzal gyarapította az ELTE SEK érmeinek számát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!