Sport

2014.08.20. 13:40

Az Európa-bajnokot köszöntötték: Pars Krisztián tiszteletére tartottak protokolláris fogadást a városházán

Szombathely - Az immár kétszeres Európa-bajnok kalapácsvető, Pars Krisztián tiszteletére tartottak protokolláris fogadást a szombathelyi városházán.

Tóth Gábor

Balról dr. Puskás Tivadar polgármester, Pars Krisztián Európa-bajnok és az edző Németh Zsolt. Fotó: Benkő Sándor

Európa legjobb kalapácsvetője hétfőn este érkezett haza Zürichből az atlétikai Eb-ről, kedden pedig máris feladat, egy kellemes feladat várt rá, ugyanis a tiszteletére tartottak protokolláris fogadást a szombathelyi városházán.

Emlékeztetőül: a Dobó SE kalapácsvetője, Pars Krisztián a hétvégén Zürichben védte meg Európa-bajnoki címét, a világ idei legjobb eredményével, 82,69 méteres dobással – ezt a sikert ismerte el Szombathely.

Dr. Puskás Tivadar polgármester emlékeztetett, hogy a város igyekszik biztosítani Pars Krisztiánnak a nyugodt felkészülést a világversenyekre.

A klasszis sportoló edzője, Németh Zsolt társaságában vett részt a jó hangulatú beszélgetésen – ahol megmutatta például az érdeklődőknek szépen csillogó Európa-bajnoki aranyérmét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!