Az Szombathely és a Haladás VSE is nyert

2016. december 18., 15:54 szerző: Tóth Gábor fotós: Szendi Péter
komment
A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia, valamint a Haladás VSE is győzelemmel tudta le az idei utolsó, 13. fordulót az NB I/B-s női kézilabda-bajnokságban.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Szekszárdi FGKC-Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 25-27 (12-13). - Szekszárd, 150 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Felhő, Öcsi.

SZKKA: FUTAKI - MAYER 10/6, Virág 3, Pukler 7/2, Gaylhoffer 2, Szendrei 2, SZECSŐDI 3. Csere: Tömő, Szovák (kapusok), Mórocz, Pődör, Csépke, Cser, Győrffy. Edző: Bölöni Roland.

Feszült hangulatú, harcos, sok hibával tarkított, kemény meccset játszottak a felek - mind a két csapatnak kellett a győzelem. Az első félidőben fej, fej mellett haladtak a csapatok. A szombathelyiek sokat játszottak emberhátrányban, és könnyű gólokat ajándékoztak a házigazdának. Fordulás után összeszedettebb, eredményesebb kézilabdával rukkolt elő az SZKKA. Többször is meglépett négy góllal, igaz, mindig engedte visszazárkózni ellenfelét. De ekkor már kézben volt a mérkőzés, így nyugodtan futhatott neki a hajrának, és végül biztos, megérdemelt győzelmet aratott. Junior: 25-37.

Bölöni Roland: - Hosszú szezon van mögöttünk, ránk fér a pihenő.

 

Haladás VSE Sport Kft.-Csurgói NKC 36-25 (15-11). - Bük, 100 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Hardi, Őri.

HVSE: MÁRKUS - Kiss N. 4, TAKÁCS K. 8, Hrabovszky 5, Hegedüs 2, GUTTYÁN 10/2, Baranyai. Csere: LAKÓ (kapus), Freiberger 3, Bolfán 2, Doncsecz 1, Gerencsér 1, Szekeres. Edző: Hamar Zoltán.

A szombathelyiek gyengén, álmosan kezdték a meccset, meg is lépett az ellenfél. Aztán rendezte sorait a zöld-fehér gárda, és szívós küzdelemben átvette az irányítást, a vezetést. A második félidőben már egy lendületes, agresszív Haladás lépett pályára, és néhány perc alatt eldöntötte a mérkőzés sorsát - örömjátékkal búcsúzott a szezontól a csapat. Junior: 18-33.

Hamar Zoltán: - Ebbe a mérkőzésbe belesűrítettük az egész szezonunkat, voltak nagyon gyenge periódusaink, és játszottunk nagyon jól, Örülök, hogy fölényesen nyertünk, és mindenkinek adhattam játéklehetőséget. Kezd összeállni a csapatunk, jó irányba indultunk el - de természetesen még sokat kell dolgoznunk.

Tóth Gábor

2016. december 18., 15:54 szerző: Tóth Gábor fotós: Szendi Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...