Sport

2017.05.23. 17:25

Bajnok az U19 - Jól szerepelnek a HVSE ifjú focistái

SZOMBATHELY - Két fordulóval a szezon vége előtt bebiztosította bajnoki címét a Haladás VSE U19-es, a korosztályos bajnokság harmadik vonalában szereplő labdarúgócsapata.

Tóth Gábor

Az U19-es NB III-as labdarúgó-bajnokság észak-nyugati csoportja 15 csapatot vonultat fel (köztük többek között a Sárvár FC és a Király SZE együttesét is). A Haladás VSE a hétvégén 5-0-ra legyőzte az Andráshidát, ezzel az utolsó két forduló eredményeitől függetlenül megnyerte a pontvadászatot - egyébként egészen jól szerepelnek a zöld-fehér fiatalok, eddig 22 győzelemnél, 2 vereségnél járnak.

A Haladás VSE NB III-as U19-es bajnokcsapata Fotó: HVSE

- Gratulálok a srácoknak az egész éves munkához, a hozzáálláshoz és természetesen a bajnoki címhez - értékelt a csapat edzője, Petrovics Balázs. - És köszönjük mindenkinek, aki hozzásegített bennünket a sikerhez. A csapat gerincét jövőre is együtt tudjuk tartani, csupán öt labdarúgónk öregszik ki. A keretünkben több olyan játékos is akad, aki szerintem a későbbiekben magasabb szinten is megállná a helyét.

A bajnokcsapat névsora: Papp István, Köntés Balázs, Szücs Olivér, Németh Zoltán, Kossuth Kornél, Horváth Bence, Soós Bálint, Tóth Márton, Péter Ábrahám, Németh Gergő, Németh Gábor Kristóf, Németh Gábor Bálint, Szenczi Bence, Bogyai Rináldó, Takács Kevin, Sipos Gergő játékosok, Petrovics Balázs edző.

A Sárvár (8/1/15) egyébként a 9., a Király (7/4/14) pedig a 10. pozícióból fut neki a korosztályos NB III-as bajnok hajrának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!