Sport

2014.08.27. 14:45

Bajnoki rajt előtt a Répcelaki SE szuperligás tekecsapata

Répcelak - Legalább a tavalyi bronzérmes helyezést szeretné megismételni a 2014/2015-ös szezonban a Répcelaki SE szuperligás tekecsapata.

Horváth Erika

A kétszeres bajnoki bronzérmes Répcelaki SE gárdája ha nem is sokat, de változott az előző szezonhoz képest. A felnőtt csapat új tagja a korábban évekig a szombathelyi Gravitációban is szerepelt, most Pápáról igazolt egyéni országos bajnoki címmel is rendelkező, a Kunfehértóval nemzetközi NBC Kupát is nyert Fodor Szilárd. Kevésbé jó hír, hogy a két éve a szintén csapattag Vörös Milánnal párosban ifjúsági világbajnoki címet szerzett Ritter Tamás el ugyan nem igazolt, de szünetelteti pályafutását. Boucsek Zoltán befejezte a versenyszerű tekézést. Miután az idei U23-as vb-n két ezüstérmet szerző Babos Tamás és ifj. Móricz Zoltán kiöregedett az ifiből (a felnőtteknél számítanak rájuk), igazolással oldották meg a kötelező ifi gárdát: Gombos Balázst a Horváth TK-ból, Pukler Lászlót a Soproni Turristól hozták.

Kiss Zsolt edző legalább bronzérmet vár csapatától (Fotó: Kiss Teodóra/archív)

- Az önkormányzat és az egyesület összefogásával közel egymillió forintos beruházással megújult a pályánk, új bábukat kaptunk, illetve a golyóvermek és falak javítását végezték el - számolt be a bajnoki szünetben történtekről a répcelakiak edzője, szakosztályvezetője, Kiss Zsolt. A felkészülésünk hullámzó volt. Bár legutóbb, Kaposváron már jól szerepeltünk, csapatban és egyéniben is elhoztuk az első két helyet. Készen állunk a bajnokságra szombaton 14 órakor a Nyíregyháza gárdáját fogadjuk. Mindenképpen csalódást jelentene, ha nem érmes helyen végeznénk, de megpróbálunk a második helyért is versenybe szállni. Illetve a szeptember 29-én kezdődő NBC Kupán is jól szerepelni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!