Sport

2014.10.31. 13:17

Baráti páros tenisztorna

Söpte – A Sákovics Péter, Gál Zoltán kettős nyerte meg a Palatinus Egyesület hagyományos páros tenisz csapatbajnokságát.

Tóth Gábor

A Palatinus Egyesület már ötödik alkalommal rendezte meg a páros tenisz csapatbajnokságot (két egyes, egy páros). Az idei – áprilisban kezdődő, októberben véget érő – baráti erőpróbára hat csapat nevezett. A végső sorrendről körmérkőzéses formában döntöttek a résztvevők, a meccsek zömének a söptei teniszpálya adott otthont.

Balról Gál Zoltán, Sákovics Péter, Palotai Zoltán, Németh Szabolcs. Fotó: Palotai Zoltán

A színvonalra nem lehetett panasz, hiszen több volt és jelenlegi OB-s játékos is ütőt fogott. A mérkőzések folyamán az már korábban kiderült, hogy a harmadik helyet a dr. Rajki Csaba, Kiss Ferenc páros szerzi meg. A bajnoki címről azonban a sorsolás szeszélye folytán az utolsó mérkőzés döntött a két veretlen csapat, a Sákovics–Gál, illetve a Németh–Palotai kettős között. Érdekesség, hogy a „finálét" az esős időjárás miatt Ausztriában kellett megrendezni. Végül nagy csatában a Sákovics Péter–Gál Zoltán kettős legyűrte a Palotai Zoltán–Németh Szabolcs duót, ezzel elnyerte a Rum és Vidéke Takarékszövetkezet Kupát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!