Sport

2017.01.16. 19:45

Büntetők döntöttek - A Petrovics Apartmanház nyerte a Szélesy-emléktornát

Bük - A Petrovics Apartmanház nyerte a házidöntőt a Black Jack ellenében a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár valamint a Büki TK által közösen szervezett XVII. Szélesy József teremlabdarúgó emléktornán.

Pum András

A Büki Városi Sportcsarnokban három napon át 23 együttes összesen 75 mérkőzést vívott. A létszámra és a minőségre 2017-ben sem lehetett panasz, a résztvevők között találhattunk megyei I-es, II-es és III-as alakulatot is, de a legkiválóbb teremspecialista élcsapatok sem hiányoztak a parkettről. A csapatokat négy csoportba osztották, innen az első három jutott a 12 közé. Ott újabb négy csoportban, három-három gárdával folytatódtak a küzdelmek. A legjobb 12 közé a Petrovics Apartmanház, a Steva, a Répcelak, a Black Jack, a Pityu FC, Sörarcok.hu., a Colonia, a Young Boys, a Törökbálint, a Balogh Állvány FC-Buntstift, a Casablanca és a Vép jutott.

Középdöntők. I. csoport: Petrovics-Törökbálint 5-0, Petrovics-Pityu FC 2-1, Pityu FC-Törökbálint 3-2. Továbbjutott: Petrovics, Pityu FC. II. csoport: Black Jack-Vép 6-0, Black Jack-Young Boys 2-2, Young Boys-Vép 3-2. Továbbjutott: Black Jack, Young Boys. III. csoport: Colonia-Répcelak 2-1, Colonia- Casablanca 0-1, Casablanca- Répcelak 0-2. Továbbjutott: Répcelak, Colonia. IV. csoport: Buntstift-Sörarcok.hu 3-2, Buntstift-Steva 1-2, Steva-Sörarcok.hu. 1-2 Továbbjutott: Buntstift, Sörarcok.hu.

A győztes Petrovics Apartmanház csapata. Álló sor, balról: Hajós Attila, Józsi Zoltán, Savanyó Gábor, Szandi Gábor, Sándor Tamás, Németh Gergő. Elöl: Németh Zoltán, Petrovics János, Horváth Márton, Németh Gábor, Pomázi András Fotó: Giczi Ildikó

A nyolc között már egyenes kieséses rendszerben zajlottak a küzdelmek. Petrovics-Colonia 4-1, Black Jack-Sörar- cok.hu 4-0, Pityu FC-Répcelak 6-2, Young Boys-Buntstift 1-2. A négy közé tehát a Black Jack, a Petrovics, a Bunstift és a Pityu FC jutott.

Az elődöntőben a Black Jack 4-1-re nyert a Pityuval szemben, míg a másik találkozón a Petrovics 3-1-re verte a Bunstiftet. A harmadik helyért vívott összecsapáson a Bunstift 6-3-ra nyert a Pityu FC-vel szemben. A döntőben a a Black Jack és a Petrovics csapott össze, a rendes játékidő 3-3-as döntetlennel zárult, büntetőkkel a Petrovics Apartmanház diadalmaskodott.

A torna legjobb játékosa Kozmor Ákos (Buntstift), legjobb kapusa Petrovics János (Petrovics), gólkirálya Gugcsó Benjámin (Black Jack) lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!