Sport

2017.02.17. 20:40

Csalódott sárga-feketék, boldog Egis Körmend

Győr - Bár előzetesen a Falco-Vulcano Energia KC csapatát tartották esélyesebbnek az MK-negyeddöntő vasi rangadóján, a szombathelyiek ritka rossz játékkal búcsúzni kényszerültek.

Tóth Gábor

A találkozónak talán a pihentebb, bővebb kerettel rendelkező Falco futott neki esélyesebbként. A végén mégis a szűk rotációt alkalmazó, előzetesen fáradtabbnak hitt Körmend örülhetett. A szombathelyiek ritka rossz napot fogtak ki, így biztosan nyert a higgadtabb, szervezettebb piros-fekete együttes. Ennek megfelelően a találkozó után Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely mestere, valamint Váradi Benedek, a gárda csapatkapitánya is elkeseredetten nyilatkozott az M4 Sport kamerája előtt.

Letargiában a szombathelyi kispad - erre nem számított senki Fotó: Unger Tamás

Szrecsko Szekulovics: - Gratulálok a Körmendnek, megérdemelten, simán nyert, mi sajnos nagyon gyengén játszottunk, és főleg az első félidőben katasztrofálisan dobtunk. De rosszul támadtunk, rosszul is védekeztünk, nem volt esélyünk a győzelemre. Egyszerűen semmi nem jött össze, semmi nem sikerült. Hamarosan bajnokin is találkozunk a Körmenddel, az egy teljesen más mérkőzés lesz - de addig még sokat kell javulnunk.

Váradi Benedek: - Gratulálok ellenfelünknek! Teljesen megérdemelten nyert a Körmend, az első perctől uralta a mérkőzést, nagyon sajnálom a szurkolóinkat - elnézést kell kérnem a drukkereinktől. De mennünk kell tovább, és a következő bajnokin, Körmenden visszavághatunk ezért a vereségért. Nagyon csalódott vagyok, nyerni szerettünk volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!