Sport

2015.11.22. 17:33

Csornai SE–Sárvár FC: Kellett a győzelem

Csorna - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság utolsó őszi, 17. fordulójában a Sárvár kiesési rangadót nyert nagyon magabiztosan a Csorna vendégeként.

Tóth Gábor

Csornai SE–Sárvár FC 0-3 (0-1). – Csorna, 200 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Lapath.
Sárvár: OSVALD – CSÁKVÁRI, SUBICZ, HORVÁTH A., AMBRUS – TANCSICS (CSIRE, 73.), RAJOS, KLAUZER (RÓZSA, 45.) – TÓTH L., SIPOS, ÓDOR (GALAMBOS, 80.). Edző: Takács Gábor.
Gól: Ódor (29.), Csákvári (82.), Csire (89.).

A várt hazai rohamok elmaradtak, az első perctől kezdve a szervezett, higgadt vendégek uralták a meccset. Jól védekeztek, pontosan játszottak, sok támadást vezettek. Teljesen megérdemelten szereztek vezetést – sőt az első félidőben a mérkőzést is eldönthették volna, ám a jobbnál jobb helyzetek is kimaradtak. Fordulás után próbált újítani a házigazda, de nem tudta átvenni az irányítást, kapura abszolút nem jelentett veszélyt. Ahogyan múltak a percek, úgy volt kénytelen egyre jobban kitámadni a Csorna. Amit a hajrában két látványos góllal büntettek a vasiak. A Sárvár remek futballal rukkolt elő, biztosan nyerte meg a mérkőzést – így kicsit nyugodtabban vonulhat téli pihenőre.

Takács Gábor: – A játék minden elemében ellenfelünk fölé nőttünk, megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatomnak, ezúttal mindenki jól játszott! És köszönöm a szurkolóinknak, hogy elkísértek minket – fontos meccset játszottunk, nagyon kellett a támogatásuk.

További eredmények: Puskás Akadémia–BKV 2-2, Mosonmagyaróvár–Balatonfüred 2-0, Dorog–Győri ETO 1-0, Tatabánya–III. Kerület 4-1, Andráshida–Videoton II. 0-2, Diósd–FTC II. 2-4, Csepel–Érd 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!