Csúcsrangadó előtt: a Körmend az Albát fogadja

2017. március 18., 12:00 szerző: Németh Zsolt fotós: Unger Tamás
komment
Körmend - A férfi NB I-es kosárlabda-bajnokság két első helyén álló gárda csap össze vasárnap Körmenden, 18 órától. Az Egis Körmend- Alba Fehérvár mérkőzést az M4 Sport csatorna élőben közvetíti.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Legutóbb megszakadt az Egis Körmend győzelmi sorozata. Pakson, a korábbi körmendi edző, Teo Csizmics együttese a második félidőben alaposan a piros-feketék fölé nőtt, pedig több mint 20 percig Ferencz Csabáék kezében volt az irányítás.

- Sajnos túl sok hibát követtünk el, különösen a koncentráció nem volt megfelelő a részünkről. Ezen mindenképpen változtatnunk kell! - mondta a csapat vezetőedzője, aki edzőtársai társaságában a csütörtöki tréning előtt ült le átbeszélni játékosaival a keddi tanulságokat. De Gasper Potocsnik ezt követően már a vasárnapi kihívásról beszélt.

Utoljára a Magyar Kupa elődöntőjében találkoztak. Balról: Lenzelle Smith, Justin Edwards, a fehérváriak kanadai légiósa, valamint Csorvási Milán. Vajon pályára kerül vasárnap mind a két légiós?
Fotó: Unger Tamás

- Valóban, csúcsrangadó vár ránk, hiszen megkockáztatom, hogy a magyar bajnokság legjobb csapata érkezik hozzánk. És a tabella is ezt igazolja. Igaz, életem első magyar bajnokiján épp az ő otthonukban tudtunk nyerni, ami szép emlék a számomra. Akkor jól, csapatként játszottunk, nagyot harcoltunk a sikerért. Voltak ugyan hibáink, hiszen akkor még nem ismertük egymást, de jó hozzáállással játszva nyertünk, ez volt a legfontosabb.

Mindez persze mit sem ér majd vasárnap, ez egy új mérkőzés lesz, ismét készen kell állnunk a jó játékra. Remélem, hogy újra valami hasonlóval tudunk előrukkolni, mint akkor, Székesfehérváron. A célunk tiszta, győzni szeretnénk, ami különösen idehaza nagyon fontos a számunkra. Bízom abban, hogy a szurkolóink ismét mögénk állnak, támogatnak minket, ami sok erőt, nagy segítséget ad. Remélem, hogy ezt jó játékkal, remek hozzáállással és szép eredménnyel tudjuk meghálálni!

Csütörtökön játszották:

Kaposvár-Falco 94-75,

ZTE- MAFC 86-80,

Alba-Szeged 94-70,

Vasas-Szolnok 88-96.

Németh Zsolt

2017. március 18., 12:00 szerző: Németh Zsolt fotós: Unger Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...