Sport

2017.04.06. 18:45

Így még nem nyert a CVSE: megfeledkezett a meccsről a házigazda

Nem várták a CVSE-t a Szuperliga-helyosztóra.

Horváth Erika

A Klubcsapatok Szuperligája bronzmérkőzésének első találkozóját nem szokványos módon nyerte meg a Celldömölki VSE-Swietelsky férfi asztalitenisz-csapata. Emlékezetes maradt már a 2016/2017. évi Szuperliga elődöntője is a Celldömölki VSE-Swietelsky csapata számára - amit úgy bukott el a Varasd ellen, hogy a 6-4-es hazai győzelem után a visszavágóra nem sikerült átjutniuk a horvát határon.

Maradt tehát a celliek számára a bronzmérkőzés, amelynek első, prágai találkozóját kedden délutánra írták ki a cseh U21-es válogatott ellen. Ezúttal a Klampár Tibor vezette trió - időben - megérkezett a mérkőzésre, de a csarnokban - ahol éppen gyerekeknek tartottak edzést - nem várta őket senki. Ugyanis a házigazdák megfeledkeztek erről a mérkőzésről. Egy 15 éves fiú volt csak az előre leadott keretükből a teremben, aki mellé még egy - sérüléssel bajlódó - játékost begyűjtöttek a városból. Játék nélkül is nyilvánvaló volt a végeredmény, de azért asztalhoz állt a két játékos, illetve a celliek Szuperliga-címvédő triója, Fazekas Péter, Lindner Ádám és Szita Márton.

Lejátszották a párost, két teljes egyéni meccset (a sérült csak egy szettet), illetve a csehek hiányzó játékosa miatt további két pontot játék nélkül kaptak a vasiak. Mindez egy órába tellett, a nemzetközi bajnokság almanachjába pedig ennyi került: Csehország U21-Celldömölki VSE-Swietelksy 0-6.

A formalitásnak ígérkező celldömölki visszavágót május 9-ére írták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!