Sport

2016.12.03. 15:45

Döntetlen a végére

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság idei utolsó, 18. fordulójában a bentmaradásért küzdő Sárvár gólnélküli döntetlen játszott a vendég Csepellel.

Tóth Gábor

Sárvár FC-Csepel FC 0-0. - Sárvár, 150 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Sipos T.

Sárvár: Horváth B. - Imre, Németh G., Pados, RAJOS, MARÁCZI - Csákvári (Koronczai, 64.), Manganelli, KUN, BEKE - Pető (Schimmer D., 85.). Edző: Kovács László.

Két alapvetően védekező felfogásban futballozó, szervezett csapat lépett pályára, így a kapuk nem nagyon forogtak veszélyben - egy gól vélhetően eldöntötte volna a meccset. A vendégek jobbára pontrúgásokból értek oda a hazai kapu elő. De sárváriak is nehezen dolgoztak ki helyzetet. A meccslabda a hazaiak előtt adódott, de Manganelli 88. percben elengedett kapáslövését a csepeli kapus bravúrral védte. A hajrában a Sárvárban hazai nevelésű fiatal futballista debütált Schimmer Dániel személyében. Az egy pont nem rossz eredmény a masszív Csepel ellen, ám a Sárvár jelenlegi helyzetében nem sokat ér...

Kovács László: - Szerettünk volna győzelemmel búcsúzni a szezontól, a közönségünktől, de a döntetlen igazságos eredmény. A csapat hozzáállásával az egész ősszel elégedett voltam jár érte a dicséret. De a jövőt illetően bizonyos dolgokon változtatnunk kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!