Sport

2016.09.25. 17:37

Döntetlent játszott a Sárvár FC

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a Sárvár döntetlent játszott a vendég Honvéd II. ellen.

Tóth Gábor

Sárvár FC-Bp. Honvéd-MFA II. 1-1 (0-0). - Sárvár, 150 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Lapath.

Sárvár: Horváth B. - Maráczi, Pados, Horváth Nagy Z. - Rajos, Bezdi, Manganelli - Imre (Kun, 63,), Dancsecs (Hoós, 36.), Beke (Koronczai, 59.). Edző: Kovács László.

Gól: Hoós (75.), ill. Tóth B. (55.).

Remek első félidő produkált a házigazda, meglepte esélyesebb ellenfelét - annak ellenére is, hogy Dancsecs sérülése miatt korán kellett cseréni. Ezúttal nem csak a védekezése volt rendben a Sárvárnak, helyzeteket is sikerült kialakítani. Fordulás után viszont egy hazai hibát rögtön góllal büntetett a vendég. A hazai kispad cserékkel igyekezett felfrissíteni a csapatot. Rohamozott az egyenlítésért a Sárvár, amikor Koronczai is megsérült - így az utolsó bő negyed órára tíz mezőnyjátékossal maradt a pályán a vendéglátó. Ám az egyenlítés egy szép támadás végén így is összejött! A hajrában pedig nagy küzdelemben megőrizte az egy pontot a Sárvár.

Kovács László: - Gratulálok minden játékosomnak, nagyot küzdöttünk! Apránként haladunk előre, lépésről lépésre fejlődünk - hamarosan pedig a győzelem is összejön.

További eredmények: Kaposvár-Veszprém 3-0, Tatabánya-Csorna 2-3, Andráshida-Érd 1-2, Csepel-Hévíz 2-1, Győri ETO-III. Kerület 5-1, Ajka-Komárom 2-1, Gyirmót II.-Videoton II. 1-1, Diósd-Puskás Akadémia II. 0-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!