Sport

2015.05.21. 15:02

Döntőben a SZoESE röplabdázói

Szombathely - Az NB II-es junior fiú röplabda-bajnokság csoportmérkőzéseinek utolsó fordulójában egyik mérkőzését ugyan elveszítette a SZoESE, de csoportelsőként került be a négyes döntőbe.

Horváth Erika

Az NB II-es fiú röplabda-bajnokság nyugati csoportjának hatodik, utolsó tornáját a SZoESE rendezhette. Az eredeti kiíráshoz képest felborult a program, mert a ZTE nem érkezett meg időben, így a hazaiak a Székesfehérvárral kezdtek.

SZoESE–Felsővárosi Masita 0:3 (-18. -15, -15).

Úgy tűnt, a programváltozás nagyon megzavarta a szombathelyieket, akiknek 12 fős keretéből kilencen csak serdülő, illetve gyermek korosztályúak. Bár az előző öt fordulóban a fehérváriak elleni meccsek közül négyet ők nyertek meg, hazai pályán nem sikerült folytatni a jó sorozatot. Hiába volt a jó kezdés, a szett második felében elkövetett nyitási és nyitásfogadási hibák miatt a vendégek fordítani tudtak. Miután a második és harmadik játszmában is mélyen tudásul alatt teljesítettek a hazaiak, elszenvedték második vereségüket a sorozatban – de ettől még a csoport élén maradtak.

Itt még jól üzemelt a szombathelyiek sánca a székesfehérváriak ellen. Szemben balról Pálóczi Dávid és Újvári Tamás. Fotó: Ohr Tibor

SZoESE-ZTE 3:0 (7, 16, 16).

A tartalékos ZTE csupán a második szettől tudott némi ellenállást mutatni, miután a SZoESE-ben a teljes cseresor folytatta a meccset.

A SZoESE csapata: Marsai Richárd, Takács Barnabás, Újvári Tamás, Konetsny Barnabás, Széll Dániel, Pék Marcell,, Koller Domonkos, Pálóczi Dávid, Pálóczi Máté, Szabó Ármin, Mursits Marcell, Révi Botond. Edző: Magyarósi Andrea.

A bajnokság négyes döntőjét május 30-án rendezik a Szeged, az Eger, a SZoESE és a Székesfehérvár részvételével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!