Sport

2016.08.08. 18:11

Edzésben a fiúk - A Gödöllőt győzte le a Haladás VSE

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. Biztató játékkal rukkoltak elő a zöld-fehérek.

Tóth Gábor

A Haladás az NB II-es Gödöllőt fogadta idei első felkészülési meccsén. A felek 3x30 percet játszottak futó órával.A zöld fehéreknél sok lehetőséget kaptak a fiatalok, így például az U17-es gárdából Tóth Máté, az U20-as együttesből pedig Lénárt Ádám és Kajáry Dominik. A Haladás-nevelésű Horváth Gergő próbajátékosként igyekezett bizonyítani.

Az ugyancsak tesztelt, szintén a Rohonci úton nevelkedett Németh Bálint viszont kisebb sérülés miatt kihagyta a meccset. Játszott a hónapok óta a szombathelyiekkel tréningező horvát Vranje Pintaric. Pályára lépett az edző, Lódi Tamás is, aki elképzelhető, hogy a jövőben játékosként is segíti majd - olykor-olykor - a Haladást.

És ismét a Haladás győzelméért küzdött Halmos Máté.- Két év egerszegi kitérő után örömmel igazoltam vissza a Haladáshoz - árulta el Halmos Máté. - A Göcsej csapatában feltöltődtem, talán meg is újultam, hiszen sok sikerélményben volt részem. Az első évben felkerültünk az NB II-ből, a második évben pedig megőriztük élvonalbeli tagságunkat. A Haladásnál azonban komolyabb célokért küzdhetek, és az edző, Lódi Tamás személye is sokat nyomott a latba a döntésemnél.

 

A vezetőkkel gyorsan megegyeztem, a társakat szinte mind ismerem, barátsággal fogadtak. Nagyon várom már az első bajnoki meccsemet és az első gólomat újra Haladás-mezben!

Swietelsky-Haladás VSE-Gödöllő FC 8-1 (1-0, 4-0, 3-1). - Szombathely, felkészülési futsalmérkőzés, vezette: Jáger S.HVSE: Tyukász - Hajmási, Öreglaki, Horváth P., Sipos G. Csere: Gyimesi, Matyi (kapusok), Hegyesi, Vidák, Gyurcsányi, Halmos, Rácz, Vranje, Tóth M., Lénárt, Kajáry, Horváth G., Lódi. Játékos-edző: Lódi Tamás.Gól: Hegyesi 2, Gyurcsányi, Sipos G., Vidák 2, Hajmási, Horváth G.A Haladás végignyomta, végigtámadta a meccset, sokat birtokolta a labdát, de az utolsó passzokba sokszor hiba csúszott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!