Sport

2017.02.02. 14:45

Edzésben az NB III-as Sárvár: A Hévíz után a ZTE U19 az ellenfél - egymást érik a mérkőzések

Hévíz - Az ugyancsak harmadosztályú Hévíz vendégeként játszott edzőmérkőzést a Sárvár NB III-as labdarúgócsapata - a felek nem bírtak egymással.

Tóth Gábor

Hévíz SK (NB III.)-Sárvár FC (NB III.) 1-1 (0-0).

- Hévíz, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Sárvár: Horváth B. - Bedő, Pados, Bezdi, Maráczi - Csákvári, Kun, Horváth D., Ódor - Bencze, Pető. Csere: Dancsecs, Koronczai, Schimmer, Hoós. Edző: Kovács László.

Gól: Kun.

Kun Benjamin gólt rúgott Fotó: Sárvár FC

Műfüves pályán, de nagyon vizes talajon játszottak a csapatok - kellett kis idő, mire alkalmazkodtak a körülményekhez. Az első félidőben a küzdelem dominált, nagyot harcoltak a felek, de a kapuk elvétve forogtak veszélyben. A második játékrész élvezhetőbb futballt hozott. A Hévíz kezdett jobban, meg is szerezte a vezetést. A félidő derekától azonban átvette az irányítást a Sárvár, több szép támadást vezetett, és sikerült egyenlíteni. Volt lehetőség a győzelem kivívására is, ám a helyzetek kimaradtak. De az eredmény összességében igazságos.

A Sárvár szombaton a ZTE U19 vendégeként lép pályára Zalaegerszegen, a ZTE műfüves pályáján. A vasiak sárváriak 5. edzőmérkőzés e 9 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!