Sport

2017.08.13. 17:01

Edzésben az SZKKA - Magabiztos győzelmet arattak a kézilabdások

SZOMBATHELY - Első hazai edzőmeccsén magabiztos győzelmet aratott a Swietelsky-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I/B-s női kézicsapata.

Tóth Gábor

Swietelsky-Szombathelyi Kézilabda Klub Akadémia- Győri Audi ETO II. (NB I/B) 34-16 (15-7). - Szombathely, felkészülési női kézilabda-mérkőzés.

SZKKA: Takács K. 3, Takács B. 5, Smid 1, Schneider 2, Horváth A. 1, Csépke, Csire 5, Gaylhoffer 2, Cser 1, Horváth P. 1, Szendrei 7, Bozzai 1, Ivanics 2, Pődör 3, Schnek, Pálinkás, Jurik. Edző: Füzesi Ferenc.

- A kapott gólok száma azt jelzi, hogy a saját hatosunk előtti feladatokat jól oldották meg a lányok, a kapusteljesítmények is rendben voltak, a bajnokságban is erősségünk lesz majd a védekezés - értékelt Füzesi Ferenc.

- Azzal is tisztában vagyunk persze, hogy az új taktikai elemeket még sokat kell gyakorolnunk, finomítani a helyezkedéseket, illetve a beindulásokat.

Az SZKKA szerdán az NB I-es Vasas vendégeként játszik két meccset, a hétvégén pedig Orosházán vesz részt egy tornán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!