Sport

2014.08.29. 14:01

Edző nélkül a Viktória

Szombathely - A női labdarúgó NB I. 2. fordulójában szombaton 14 órakor a Viktória-Trend Optika FC a Femina vendége lesz. Mitterstiller Csaba eltiltás miatt nem ülhet a kispadon.

Pum András

A tavaly ötödik helyen végző Femina egy újpesti 1-1-es döntetlennel kezdett, míg a megfiatalított, átalakult Viktória odahaza 5-1-re kikapott a Ferencvárostól. Egy hiányzójuk biztosan lesz a szombathelyieknek, az FTC elleni bajnokin reklamálásért kiállított edzőjüket, Mitterstiller Csabát három mérkőzésre eltiltották a kispadtól.

- Ahhoz, hogy kitűzött célunkat, a felsőházi rájátszást elérjük, muszáj nyernünk a tavalyi szezonban mögöttünk végzett csapatok ellen - mondta Mitterstiller Csaba. - A Femina ellen tehát a három pont az elvárás, már csak azért is, mert fiatal csapatunk számára fontos, hogy sikerélményhez, ezzel együtt önbizalomhoz jusson. Emellett pedig hoznunk kell egy-egy bravúrt is. Noha valamennyi játékosom egészséges, és eltiltottam sincs, összeállítást csak a mérkőzés kezdete előtt hirdetek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!