Sport

2017.08.16. 17:45

Edzőtábor a szeptemberi Eb jegyében

CSOPAK Remekül sikerült balatoni edzőtáborban vettek részt a kick-box light-contact és kick-light szakág sportolói - Dancsó Zoltán szövetségi kapitány irányításával.

Tóth Gábor

Nyolcvan, főként utánpótláskorú sportoló vett részt a kick-box light-contact és kick-light szakág tíznapos csopaki edzőtáborában. A vasi színeket a Controll SE és az Agrobio Classic versenyzői képviselték, összesen 17-en.

A szombathelyi Controll SE delegációja a balatoni összetartáson Fotó: Controll SE

- Gőzerővel készülünk a szeptemberi, macedóniai korosztályos Európa-bajnokságra - árulta el a Dancsó Zoltán szövetségi kapitány. - Visszatérő vendégek vagyunk Csopakon, a település már a negyedik edzőtáborunknak adott otthont, a körülmények ismét kifogástalanok voltak. Mi pedig igyekeztünk a lehető leghasznosabban kihasználni az edzőtábor nyújtotta lehetőségeket. Sok edzővel, kis csoportokban dolgoztunk. Odafigyeltünk az erőnlétre, de a technikai képzést, a mentális felkészítést sem hagytuk ki. Jövő héten Vépen folytatjuk a felkészülésünket - ahol már csak szűk kerettel, elsősorban az Eb-re kiutazókkal dolgozunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!