Sport

2015.08.31. 16:29

Edzőtábor után irány Barcelona - Készülnek az Aligátor vízipólós fiataljai

Szombathely - Véget ért az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület öthetes nyári i edzőtábora. Ezt követően két korosztály is nemzetközi tornán vesz részt.

Pum András

Javában zajlik az Aligátor Utánpótlás Vízilabda Sportegyesület (AVUS) fiataljainak és felnőttcsapatának nyári felkészülése. A megyeszékhely népszerű vízilabdaklubja idén is megrendezte immáron hagyományos edzőtáborát. A helyi és az ország más részéből érkezett, 1997 és 2004 között született vízilabdázók a szombathelyi Tófürdőn, a 2004 után született ifjak pedig a Fedett Uszodában készültek öt héten keresztül napi három két vizes és egy szárazföldi edzéssel. Körülbelül 150 gyermek tréningezett nap mint nap, ami igazán szép számnak számít.

Ám nincs megállás: az AVUS 2002/2003-as korosztályú együttese a napokban egy rangos barcelonai nemzetközi tornára, míg az 1999/2000-es korosztályú csapat egy pécsi nemzetközi viadalra utazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!