Sport

2016.10.26. 17:45

Élőben adjuk a Szeged-Falcót!

Vasárnap 18 órától a Vaol.hu-n élőképes közvetítést láthatnak a szurkolók a Szeged-Falco kosárderbiről.

Tóth Gábor

Az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság eredeti kiírása szerint a Falco KC Szombathely – a televíziós közvetítés miatt – vasárnap 12 órakor lépett volna pályára a Szeged vendégeként. Ám műsorváltozás történt, a televízió (M4 Sport) mégsem közvetíti a találkozót, így Szeged–Falco derbi vasárnap 18 órakor kezdődik. De nem maradnak le semmiről a szombathelyi drukkerek, a kosárlabda kedvelői, ugyanis honlapunkon (vaol.hu) élőképes tudósítás lesz a találkozóról!

Az biztos, hogy izgalmas találkozó elé nézünk. A Falco még nem nyert idegenben. Igaz, eddig a két legkomolyabb bajnokesélyes, az Alba Fehérvár és a Szolnok vendégeként lépett pályára. A sárga-fekete gárda Szegeden bizonyíthatja, hogy képes az idegenbeli sikerre, hogy ott lesz a legjobbak között a végelszámolásnál. A Szeged bizonyára nem adja majd olcsón a bőrét, eddig ugyanis két vereséget számlál (Körmend otthon, ZTE idegenben) - valamikor el kell(ene) kezdeni gyűjtögetni a győzelmeket, különben nagyon korán nagyon nehéz helyzetbe kerül.

Egy biztos: a találkozó érdemes a szurkolók figyelmére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!