Sport

2015.01.08. 18:55

Elődöntős a SZoESE - A legjobb 12-ben a serdülő fiú röplabdások

Az alapszakasz hazai rendezésű második fordulójában kiharcolta a legjobb 12 csapat közé kerülést a SZoESE fiú röplabdacsapata a serdülő országos bajnokságban.

Horváth Erika

A szombathelyi fordulóban is két meccset játszott a három csapat. A hazaiak a MAFC BME együttesétől 3:1 (21, 9, -20, 11)-re kikaptak. A két közel azonos képességű gárda csatájában a SZoESE-sek nagyon hullámzóan teljesítettek. Ám Magyarósi Andrea csapata a Dabronc ellen javított, magasabb szerkezetű felállásban és jó játékkal 3:0 (19, 10, 25) arányban sikerült visszavágni az első fordulóbeli vereségért.

Az elődöntős SZoESE csapatából Szabó Ármin (Fotó: Unger Tamás)

A SZOESE csapatában az alábbiak léptek pályára a tornán: Pálóczi Máté, Takács Barnabás, Pék Marcell, Koller Domonkos, Pálóczi Dávid, Konetsny Barnabás, Tancsics Milán, Mursits Marcell, Révi Botond, Szabó Ármin, Kovács Benedek, Szerdahelyi Dániel. A MAFC mögött a csoportban a SZoESE lett a második, ami azt jelenti, hogy szintén bejutott a 12-es elődöntőbe. Az ötcsapatos csoport első fordulója Székesfehérváron lesz január 25-én. Ám most szombaton is lesz egy fellépése a serdülőcsapatnak Székesfehérváron, az NB II-es juniorbajnokság második fordulójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!