Sport

2017.08.15. 18:11

Elverte a mezőnyt a Haladás VSE U9

GÜSSING - Nemzetközi tornát nyert Ausztriában a Haladás VSE U9-es labdarúgócsapata - a zöld-fehér fiatalok az összes meccsüket megnyerték.

Tóth Gábor

Az ausztriai Güssingben vett részt egy nemzetközi tornán a Haladás VSE U9-es labdarúgócsapata. A szombathelyi fiatalok százszázalékos teljesítményt nyújtva szerezték meg az első helyet. A döntőben magyar rangadót rendeztek, a Zalaegerszeg volt a vasiak ellenfele: a HVSE 3-1-re verte a jó erőt képviselő ZTE gárdáját. A Haladás a gólkirályi címet is elhozta, az öt mérkőzésen 15 találatot jegyző Sánta Richárd volt a legeredményesebb futballista.

A Haladás VSE U9-es tornagyőztes csapata Fotó: HVSE

Eredmények, csoportmeccsek: HVSE-SC Fürstenfeld 2-1, HVSE-FAZ Ost 2-1, HVSE-SV Heiligenkreuz 12-0, HVSE-Güssing 6-1. Döntő: HVSE-ZTE 3-1.

- Alakulóban lévő csapatunk az egész rendezvényen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, védekezésben és támadásban egyaránt jók voltunk - értékelt Tóth Péter edző. - Annak ellenére is, hogy 6+1-es felállási formában játszottunk, ami számunkra újdonság volt. Csak gratulálni tudok a fiúknak.

A HVSE U9-es bajnokcsapatának tagjai: Alpár Dániel, Iváncsics Bence, Sánta Richárd, Szakály Zétény, Kápolnási Botond, Mesics Gergő, Somfalvi Barna, Balogh Barnabás, Horváth Sámuel, Haller Lukas játékosok, Tóth Péter edző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!