Emberhátrányban is pontot szerzett a Sárvár FC

2017. június 05., 17:20 szerző: Pum András fotós: Szendi Péter
komment
SÁRVÁR - A több mint egy félidőn keresztül emberhátrányban futballozó Sárvár FC döntetlenre végzett a Csorna ellen. A Rába-partiak a 14. helyen zárták a bajnokságot.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Sárvár FC-Csornai SE 0-0

Sárvár, 300 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Bana.

Sárvár: OSVALD - Maráczi, PADOS, NYÍRŐ, Nagy Z. - Csákvári (Koronczai), HORVÁTH A., KUN, Bailo (Schimmer) - Horváth V., ÓDOR. Edző: Kovács László.

A hol szakadó, hol szemerkélő esőben nem volt könnyű dolguk a játékosoknak a felázott, csúszós talajú pályán. Nagy taktikai csata folyt, a sárváriak a biztos védekezésből szépen felépített támadásaikkal többször is eljutottak a csornai kapuig, és főleg távoli lövésekkel próbálkoztak. Aztán a 41. percben Nagy Zoltán megkapta második sárga lapját, egyúttal a pirosat is: így tíz főre fogyatkozott a Rába-parti együttes.


Nagy küzdelmet igen, gólt azonban nem hozott a Rába-parti szezonzáró. Bailo Dávid (fehérben) küzd csornai ellenfelével 	Fotó: Szendi Péter

Ám nem estek kétségbe a zöld-fehérek, szünet után az 58. percben óriási helyzetet hagytak ki: Csákvári futott el a jobb oldalon, pontos beadását Horváth Valentin egy méterről, óriási helyzetből az oldalhálóba vágta. Ezt követően jobbára mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, sok ütközéssel, sok sárga lappal, kevés helyzettel. A 78. percben a csornaiak fejesből veszélyeztettek, ám ez a helyzet is kimaradt.

Az összességében küzdelmes, kevés helyzetet hozó meccsen a több mint egy félidőn át emberhátrányban futballozó sárváriak rászolgáltak a döntetlenre a jó erőkből álló vendégek ellen.

Kiállítva: Nagy Z. (41.).

Kovács László: - Gratulálok a fiúknak, derekasan küzdöttek, emberhátrányban játszva jó néhány kilométert beletettek a lábukba.

További eredmények: Honvéd II.-III. ker. TVE 0-2, Kaposvár-Gyirmót II. 7-0, Veszprém-Komárom 2-1, Hévíz-Videoton II. 2-1, Andráshida-Ajka 1-2, Érd-Puskás Akadémia II. 2-2.

Pum András

2017. június 05., 17:20 szerző: Pum András fotós: Szendi Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...