Kőszegi kerekesek a downhill ob-n

2017. július 20., 18:35 szerző: Tóth Gábor fotós: Horváth Tamás
komment
EPLÉNY - Értékes ötödik helyezéssel tért haza a downhill - hegyikerékpáros - országos bajnokságról a kőszegi Ziskó Balázs.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Bringapark Eplény adott otthont a downhill sportág legrangosabb hazai versenyének, az országos bajnokságnak. A versenyzőket felvonóval vitték fel a rajthoz. Meredek, 185 méter szintkülönbséget lejtő, 1,5 km hosszú - döntött kanyarokkal, ugratókkal, technikás részekkel megspékelt - pálya várt a mezőnyre. Komoly érdeklődés mellett hat kategóriában 176 hegyikerékpáros állt rajthoz.

Ziskó Balázs száguld a cél felé Fotó: Horváth Tamás

A vasi színeket a kőszegi KKE Alpok Cycles három kerekese, Bognár Tamás, Szopori Ádám és Ziskó Balázs képviselte. Mindhárman a legnépesebb, 103 versenyzőt felvonultató open kategóriában álltak rajthoz. Tamás és Ádám számára nem sikerült a legjobban az ob, Balázs viszont kifejezetten remekül tekert, pár tizedmásodperccel csúszott le a dobogóról - és sikerült a verseny második leggyorsabb sebességét (60 km/h) elérnie. Ziskó Balázs végül az előkelő ötödik helyen zárt, Szopori Ádám 66., Bognár Tamás pedig 89. lett.

Tóth Gábor

2017. július 20., 18:35 szerző: Tóth Gábor fotós: Horváth Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...