Sport

2015.01.31. 14:19

Erősített a Viktória FC

Tavasszal a Viktória-Trend Optika FC női NB I-es labdarúgócsapatát erősíti a legutóbb a Feminában futballozó Balogh Henrietta.

Pum András

A 19 éves támadó, Siklér Kinga után megvan a Viktória második téli igazolása. A siófoki születésű, 2007 nyara óta a Feminát erősítő, bal oldali védőként és bal oldali középpályásként egyaránt bevethető 21 esztendős Balogh Henrietta tavasszal a szombathelyieket segíti.

Balogh Henrietta már a szombathelyiekkel készül. Fotó: Tímár Gergely

– Szombathelyen sikerült olyan munkát találnom – fitness-wellness asszisztensi állást –, ami miatt a költözés mellett döntöttem – tudtuk meg a korábban az U17-es és U19-es válogatottban is szerepelt Balogh Henriettától. – Úgy gondoltam, ha a munka mellett belefér az időmbe, szívesen játszanék a Viktóriában. Ráadásul hét év elég volt a fővárosból, és noha szép éveket töltöttem a Feminában, szükségem volt új kihívásra. Habár a Viktória a Femina mögött áll a tabellán, ez nem igazán mutatja az erőviszonyokat, azt mondom, várjuk meg az alapszakaszból hátralévő három bajnokit, aztán okosabbak leszünk. Nem reménytelen a helyzetünk, odaérhetünk még a felsőházi rájátszást érő négy hely valamelyikére. Bal oldali védőként és bal oldali középpályásként is szerepeltem már, de utóbbi a kedvenc posztom. Ismerős közegbe kerültem, hiszen Ferencsik Evelint, Széles Viktóriát, Marsai Nikolettát már régebbről ismertem.

Kiss Tamástól, a Viktória klubmenedzserétől megtudtuk, jelen állás szerint több játékost már nem igazol a klub, és úgy tűnik, távozó sem lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!