Sport

2017.04.16. 19:17

Értékes döntetlen a Videoton II. ellen

Székesfehérvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a bentmaradásért küzdő Sárvár a jó erőt képviselő Videoton II. vendégeként játszott gólnélküli döntetlent.

Tóth Gábor

Videoton II.-Sárvár FC 0-0. - Székesfehérvár, 80 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Tamási.

Sárvár: Horváth B. - Pető, Nyírő, Rajos, Ódor, Nagy Z. - Csákvári (Hoós, 69.), Bezdi, Kun, Horváth V. (Pados, 86.) - Koronczai (Bailo, 46.). Edző: Kovács László.

A Videoton II. három NB I-es visszajátszót vetett be: a kapuban Horváth Tamás, mezőnyben pedig Barczi Dávid és Bódi Ádám erősítette a fehérvári csapatot.

Horváth Brúnó remekelt a sárvári csapat kapujában Fotó: Sárvár FC

Jó iramban kezdtek a felek. A Sárvár nem ijedt meg ellenfelétől, szervezett futballal rukkolt elő, jól védekezett, de jutott erő támadásokra is. Olyannyira, hogy egy teljesen nyílt meccset láthatott a közönség, mindkét kapu előtt adódott helyzet - a hazaiak rúgtak egy kapufát, a vendégek pedig bravúrra késztették a ehérvári hálóőrt. A vasiak is felvállalták a nyílt játékot, jól járatták a labdát, meglepték esélyesebb ellenfelüket. Fordulás után a Sárvár fokozta a tempót, de a hazaiak is felvették a ritmus. Élvezetes, jó iramú mérkőzés kerekedett a csatából - mindkét csapat a győzelemért rohamozott. A fehérvári és a sárvári kapusnak is akad dolga. Ahogy fogytak a percek, az volt az ember érzése, hogy amelyik csapat gólt rúg, az nyert. De gól nem esett, így nem sikerült döntésre vinni a dolgot. A döntetlen igazságos eredmény, a Sárvár értékes pontos szerzett egy komoly erőt képviselő ellenfél ellen, ráadásul vendégként - csak a vasiak helyzetében az egy pontoknál több kellene.

További eredmények: Bp. Honvéd II.-Kaposvár 2-3, Komárom-Győri 0-2, Csorna-Érd 2-1, Hévíz-Andráshida 2-1, III. Kerület-Csepel 1-2, Diósd-Ajka 1-4, Puskás Akadémia II.-Gyirmót II. 2-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!