Sport

2017.01.17. 17:15

Értékes ezüst - Öregfiúk: jól kispályázott a KLSE

Hévíz - Értékes ezüstéremmel tért haza egy hévízi, +44-es korosztálynak kiírt kispályás labdarúgótornáról a KLSE-Agro Center.

Tóth Gábor

Négy négyes csoportba sorsolva 16 csapat futott neki az erőpróbának. Az egész Dunántúlról érkeztek együttesek, több volt NB-s játékos is pályára lépett, erős mezőny jött össze.

A szombathelyi KLSE-Agro Center a csoportkört simán vette, a Komló, a Hévíz és az Andráshida sem jelentett különösebb akadályt. Majd a negyeddöntőben a Veszprém (3-0), az elődöntőben pedig a Kaposvár (3-1) volt az áldozat . A fináléban a budapesti Corrado következett. A felek nem bírtak egymással, 0-0-val zárult a rendes játékidő, hetesekkel azonban a Corrado nyert (2-0). A KLSE így veretlenül, 13-2-es gólkülönbséggel zárta a tornát, de be kellett érnie az ezüstéremmel. De talán növeli a második hely értékét, hogy a +44-es tornán a KLSE közel 50 év átlagéletkorú kerettel vett részt. A szombathelyiek hazahoztak még egy különdíjat is, a napokban a 60. életévét betöltő Jáger László lett a torna legjobb játékosa.

A legjobb vasi alakulat, a második helyezett KLSE-Agro Center Fotó: KLSE-Agro Center

Végeredmény: 1. Corrado, 2. KLSE-Agro Center (Kovács Zsolt, Mikos Tamás, Nyáry Szilárd, Horváth Csaba, Palotai Zoltán, Catomio János, Vidóczy József, Héra Zsolt, Jáger László, Maurer Tibor, Mihók Csaba), 3. Kaposvár, 4. Komló.

A mezőnyben még a szombathelyi Golden-GPTSH, az Öregedő Körmendiek és a Katafa gárdája képviselte a vasi színeket - mindhárman búcsúzni kényszerültek a csoportmeccsek után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!