Sport

2016.12.03. 15:07

Évet zártak a roncsderbisek - bajnoki címmel

A Magyar Országos Roncsderbi, Amatőr Rally és Újszerű Technikai Sportok Szövetsége - az Auto-Crash Szombathely SE szervezésében - a vasi megyeszékhelyen, az egyetem éttermében tartotta a 2016-os országos roncsderbibajnokság év végi díjkiosztó ünnepségét.

Tóth Gábor

A jó hangulat mindig adott a roncsderbisek rendezvényein, de ezúttal fokozta a jókedvet, hogy a házigazda Auto-Crash nyerte az idei csapatbajnokságot. Továbbá sok összetett érem is Szombathelyre került. Valamint a sorozat másik vasi szereplője, az Autó Sport Klub Rum pilótái közül is többen dobogóra állhattak.

 

- Nagyon jól sikerült az évzáró - jelezte Pintér Endre, Auto-Crash Szombathely SE vezetője. - Az összes egyesület képviseltette magát, az osztrák pilóták pedig nemzetközi tették a 150 főt számláló „mezőnyt". A hangulatról talán mindent elmond, hogy 18 órakor kezdődött, és hajnali 5-kor ért véget a rendezvény. Igyekeztünk színvonalas díjkiosztót rendezni. De a mókát sem hagyhattuk ki, így például különböző feladatokkal nehezített bevásárlókocsis futam fokozta a hangulatot - és természetesen a látványt. Nagy sikert aratott a jó 20 perces, kivetítőn futó videóösszeállítás is, amely az elmúlt szezon legjobb pillanatait idézte fel. Nagy örömmel vettük át a bajnoknak járó, már közel 25 éves vándorserleget. Hatodszor nyerük meg a bajnokságot, de a legutóbbi diadal óta azért eltelt néhány év - nagyon vártuk már ezt a pillanatatot. Egyébként a díjkiosztó gálára pályázni kellett. Olyan jó sikerült a buli, hogy jövőre ismét szeretnénk házigazdái lenni az évzárónak - zárta szavait Pintér Endre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!