Sport

2014.12.20. 14:05

Évzáró a focistáknál, teniszezőknél

Söpte - A szokásoknak megfelelően remekül sikerült a KLSE-Rum Takarék szabadidős sportegyesület hagyományos - díj-átadókkal színesített - évzáró gálája.

Tóth Gábor

Már 10. éve tartja a KLSE-Rum Takarék labdarúgó és tenisz szakosztálya évzáró sportbálját. Az összejövetelnek most is a söptei Kálmán Vendéglő adott otthont. A vacsorás, élőzenés, remek hangulatú esten osztották ki az elmúlt év legjobbjajainak járó elismeréseket. Így például díjazták a söptei tenisz csapatbajnokság első három helyezettjét. A győztes Sákovics Péter Gál Zoltán duó a trófea mellé például kétszer két személyes hévízi hétvégére szóló utalványt vehetett át. Másodikként a Németh Szabolcs Palotai Zoltán, harmadik pedig a dr. Rajki Csaba Kiss Ferenc páros végzett.


A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség munkatársa, Kiss Lajos (jobbról) adja át a kispályás bajnokság díjait. Aki a kupát átveszi: Palotai Zoltán, az est szervezője, a KLSE-Rum Takarék tenisz és labdarúgó-szakosztály vezetője. Mellette Karda Zoltán játékos-csapatvezető, Magyar János, Catomio János, Wanek Rudolf, Bognár László
Fotó: KLSE-Rum Takarék

A mögöttünk hagyott esztendőben a KLSE öregfiúk kispályás focicsapata több megmérettetésen is rész vett. Volt ok az ünneplésre a feleségekkel, barátnőkkel, hiszen a gárda remek eredményeket ért el. Az eredménylista: Tapolca tornagyőzelem, Hévíz második hely, Vasvár tornagyőzelem, Pápa tornagyőzelem, Körmend tornagyőzelem, Szombathely tornagyőzelem, Szombathely városi kispályás bajnokság bronzérem. A labdarúgócsapat névsora: Palotai Zoltán, Karda Zoltán, Horváth Zsolt, Horváth Csaba, Catomio János, Wanek Rudolf, Héra Zsolt, Hantó Zsolt, Magyar János, dr. Rajki Csaba, Nyáry Szilárd, Steiner Zsolt, Mihók Csaba, Bognár László, Kriston Attila, Jáger László, Vidóczy József, Tóth György, Kovács Attila, Sákovics Péter, Kovács Zsolt, Lengyel Miklós, Neizer Péter, Maurer Tibor, Jagodics Zoltán, Táncsics Péter.

A díjátadót vacsora, majd műsor, a Savaria Sport Táncklub latin-amerikai bemutatója követte. A fergeteges hangulatú bált éjjel rövid időre megszakította a tombolasorsolás. A mintegy 80 fő felvonultató emelkedett hangulatú ám kulturált buli hajnali három óráig tartott, tehát csapatösszetartásra is kiváló alkalom volt.

Címkék#Söpte

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!