Sport

2017.06.17. 14:40

Nézzük együtt a Falco-meccset!

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vasárnap 21 órás kezdéssel az Alba Fehérvár vendégeként vívja az NB I-es kosárbajnokság bajnoki döntőjének ötödik, utolsó meccsét - a győztes megkaparintja az aranyérmet.

Tóth Gábor

Székesfehérvárra csak korlátozott számban utazhatnak el szombathelyi szurkolók, de az itthon maradók is részesülnek az izgalomból, a meccsélményből.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, a szurkolók kérésének megfelelve ugyanis a Falco klubvezetése közös meccsnézést szervez a Sugár úti kiscsarnokba. Az M4 Sport televízió élő közvetítését óriási kivetítőn lehet majd nézni - és minden további kiszolgálást is megkapnak a drukkerek. A csarnok már 20 órakor kinyit, így lesz idő ráhangolódni a bajnoki döntőre.

Egyszer, 2008-ban már volt közös meccsnézés a Sugár úton: akkor a Falco Körmend játszott, és hálóval, bajnoki címmel tért haza Szombathelyre. Talán kabalának is jó lesz a kiscsarnok...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!