Sport

2015.01.19. 15:35

Falco- Körmend rangadó vasárnap

Vasárnap rendezik a Falco -Körmend megyei kosárlabda rangadót. És bár mindkét csapatra vár még előtte egy hétközi bajnoki, már készülnek az érintettek a derbire.

Tóth Gábor

Az NB I. 18., hétközi fordulójában a Falco-Trend Optika KC Szombathely szerdán Szegeden (18.00) meccsel, míg az Egis Körmend csütörtökön (18.00, Duna World) a Zalaegerszeget látja vendégül. Mindkét mérkőzés fontos, de a szurkolóknak a vasárnap 18 órakor kezdődő Falco- Körmend megyei derbinél minden bizonnyal nincs fontosabb.

A szombathelyi klub 500 darab belépőjegyet küldött Körmendre. Elővételben pénteken és szombaton 17 -19 óra között az Arena Savaria főbejárati jegypénztáránál vásárolhatnak belépőket a drukkerek. Ha marad jegy, akkor a mérkőzés napján 16 órakor nyit ki a pénztár, a kapunyitás 17 órakor lesz. A szervezők kérik a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre, ugyanis a nagy érdeklődésre való tekintettel fokozott biztonsági intézkedések lesznek beléptetéskor.

Az U21-es mérkőzést január 27-én, kedden, 20 órás kezdéssel játsszák le a korosztályos csapatok a Sugár úti csarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!