Sport

2014.07.29. 15:30

Falunapi asztalitenisz

Bejcgyertyános - Egervölgy őrizheti egy esztendeig a Wächter Valter asztalitenisz emlékverseny legeredményesebb településének járó vándorkupát.

Horváth Erika

A bejcgyertyánosi falunapok keretében már harmadik alkalommal rendezték meg a Wächter Valter emlékversenyt. Az elmúlt évekhez hasonlóan népes volt a mezőny, az amatőröknél 19-en, a nyílt kategóriában 20-an neveztek, de az utánpótlás korúaknál is volt 14 induló.

-14 év, lány: 1. Nagy Kata (Káld), 2. Szücs Vanessza (Egervölgy). Fiú: 1. Varga Balázs (Egervölgy), 2. László Erik (Egervölgy), 3. Nagy Kata (Káld) és Pécz Gergő (Káld). Amatőr páros: 1. Hets Zoltán Zakics Sándor (Kemenstaródfa), 2. Földes András Földes Miklós (Bejcgyertyános), 3. Gergely Gábor Kovács Lászó (Hosszúpereszteg). Nyílt páros: 1. Joó Gábor Terplán Zoltán (Egervölgy, Kőszeg), 2. Dobolán Gábor Barbalics Eszter (Egervölgy), 3. Horváth József Koltay János (Káld, Vízéptek). Amatőr egyéni: 1. Zakics Sándor (Kemestaródfa), 2. Földes András (Bejcgyertyános), 3. Simon István (Sótony) és Földes Miklós (Bejcgyertyános). Nyílt egyéni: 1. Terplán Zoltán (Kőszeg), 2. Barbalics Eszter (Egervölgy), 3. Ambrus Zoltán (Kőszeg) és Barbalics Péter (Egervölgy).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!