Sport

2016.02.17. 17:26

Farkas Imre és Tóth Henrietta a megyebajnok

Répcelak - A férfiaknál Farkas Imre, a Répcelaki SE, a nőknél Tóth Henrietta, a Horváth TK versenyzője nyerte Vas megyei egyéni tekebajnokságot.

Horváth Erika

Az elmúlt héten négy napig tartott Vas megye 2016. évi egyéni tekebajnoksága a Répcelaki SE négysávos pályáján. Egy híján száz volt a férfi résztvevők száma, a nőknél azonban csupán négyen indultak. A megmérettetésről nem hiányoztak az egyik legjobb magyar csapat - e hét szombatján a Bajnokok Ligája-negyeddöntőjében érdekelt - házigazda Répcelak játékosai sem, az első nyolc helyből hetet ők érdemeltek ki. A bajnoki címet Farkas Imre kiemelkedő, 653 fás teljesítménnyel szerezte meg, az ezsütérmes Rudolf Balázs, a bronzérmes Vörös Milán lett. De nemcsak ők folytathatják, hiszen a megyei döntő első 29 helyezettje szerzett jogot a területi bajnokságon való indulásra, amelyet március 12-13-án rendeznek - szintén Répcelakon.

Farkas Imre kiemelkedő, 653 fás teljesítménnyel nyert (Fotó: Szendi Péter)

A hölgyeknél Tóth Henrietta, a Horváth TK versenyzője bizonyult a legeredményesebbnek, a 120 vegyes gurítást 541 fával abszolválta. A második Polgár Gyöngyi (Kőszegi SE) lett 505, a harmadik Varga Veronika (Uraiújfalu SE) 477 fával.

Címkék#teke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!