Sport

2017.06.07. 14:37

Nyugat a Kelet ellen: Körmend-Debreceni EAC osztályozó

KÖRMEND A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság Vas megyei aranyérmese, a Körmendi FC a Hajdú-Bihar megyei első, Debreceni EAC együttesével csap össze az NB III-ért.

Pum András

A 20 megyei bajnok közül hat nem vállalta az osztályozót, hat erőnyerőként, egyből felkerült. Nyolcan pedig osztályozót vívnak. A párharc oda-visszavágós rendszerben zajlik, az első találkozót szombaton 17 órakor, Körmenden rendezik. A visszavágóra egy héttel később, szintén 17 órai kezdettel, a Hajdúságban kerül sor.

- A sorsolás szeszélye folytán a visszavágón talán a legtávolabb fekvő csapathoz utazunk - mondta ifjabb Molnár Károly, a Körmend vezetőedzője. - Ellenfelünket főként a debreceni akadémián pallérozódó játékos, és néhány volt NB I-es futballista - Bernáth Csaba, Madar Csaba, Kerekes Zsombor - alkotják. A bajnokság megnyerése után szeretnénk feljebb lépni és sikerrel venni az utolsó akadályt. Varga Attila munkahelyi elfoglaltsága miatt egyik meccsen sem szerepelhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!