Sport

2010.12.08. 14:30

Focista szexbotrányok top 10: kecskét tett boldogtalanná Garrincha, kukkolt a Manchester elnöke

Nem is olyan régen olyan híres labdarúgók kerültek kellemetlen helyzetbe félrelépéseik miatt, mint Franck Ribéry, John Terry vagy Ashley Cole. A goal.com összegyűjtötte a tíz legnagyobb szexbotrányt, a fentiek közül azonban csak Cole neve került fel a szégyenlistára.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A goal.com portál összesítette a futballisták - nyilvánosságra került - legnagyobb tíz szexbotrányát. A listán több neves játékos - így például az UEFA mostai elnöke - Michel Platini is megtalálható: az egykori francia klasszis feleségét az 1982-es világbajnokság előtt saint-etienne-i csapattársa, Jean-Francois Larios csábította el, akit ezért rövid úton kiraktak a gall keretből.

A listából az is kiderül, hogy a Manchester United volt elnöke, Martin Edwards egyik kedvenc időtöltése az volt, hogy női illemhelyeken a dolgukat végző hölgyeket kukkolta, míg nem lebukott és repült a klub éléről.

A  brazil Garrincha - a legendák szerint - 12 éves korában, egy kecskével(!) veszítette el szüzességét, a későbbiekben aztán átpárolt a női nemre, és feleségeinek összesen 14 gyermeket nemzett.

A pikáns listát Tommy Docherty vezeti, aki alig, hogy megnyerte az FA Kupa 1977-es kiírását a Manchester United menedzsereként, máris kiborult a bili. Kiderült, hogy egy ideje viszonya van a csapat egyik gyúrójának a feleségével. Az ügy miatt véget ért 27 éves házassága, melyből egy fia született és a United kispadjáról is fel kellett állnia. Az eset a manchesteriek lendületét is megtörte, 16 évükbe telt, mire újra bajnoki címet nyertek.

A teljes listát ide kattintva elolvashatja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!