Sport

2015.03.29. 19:24

Fontos meccset nyert a HVSE női kézilabdacsapata

Szombathely - Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 20. fordulójában a HVSE legyőzte a Győr II-t – így ismét felléphetett a dobogó harmadik fokára.

Tóth Gábor

Haladás VSE–Győri Audi ETO KC II. 28-22 (13-13)

Szombathely, 500 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Altmár K., Horváth M.

HVSE: Hajduk – Mayer 9/5, Pados 3, Császár 3, Pukler 4/2, Doncsecz 2, Szendrei 1. Csere: Tömő (kapus), Bolfán, Mórocz 1, Gaylhoffer 3, Debreczeni 2. Edző: Bölöni Roland.

Győr: Wéninger – Markovics 1, HORVÁTH 6/3, Bouti 4, Kiss 4, BARACSKAI 5, Linder 1. Csere: Pusztai (kapus), Lakatos 1, Takács. Edző: Gyulai László.

 

A Haladás a kötelező győzelem reményében lépett pályára az amúgy jó erőt képviselő fiatal ellenfele ellen. Ám feszülten játszottak, nehezen lendültek bele a hazaiak. Főleg védekezésben hibáztak, és ezt kihasználva tartotta a lépést a Győr – többször is a remekül védő Hajduk segítette ki csapatát. Fordulás után (34. perc: 16-16) fokozta a tempót a házigazda, egyre jobban, egyre szervezettebben játszott, a Győr egyre nehezebben tartotta magát. Amint összállt a zöld-fehérek védekezése, egyből állva hagyták ellenfelüket, sok gól dobtak lerohanásból, így korán eldöntötték a mérkőzés sorsát (52. perc: 26-17). Remek második félidei teljesítményével biztosan, megérdemelten győzött a HVSE – és kaparintotta meg ismét a harmadik helyet. Junior: 26-31.

Bölöni Roland: – Üdvözlöm a lányokat ismét a dobogón!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!