Sport

2014.11.23. 18:09

Futsal: a bombaerős Győr a hétfői vendég

Szombathely – Az NB I-es futsalbajnokság 12. fordulójában a Swietelsky-Haladás VSE hétfőn 18.15-ös kezdéssel az éllovas, még veretlen, a bajnoki cím első számú várományosának számító Rába ETO együttesét fogadja.

Tóth Gábor

A találkozó esélyese egyértelműen profi futsalosokat, válogatottakat, légiósokat felvonultató Győr. De a Haladás is jó szezont fut, hazai pályán mindenkire veszélyes lehet. Érdekes, hogy ez a két csapat rúgta a legtöbb gólt a bajnokságban: az ETO 71, a HVSE 65 találatnál jár – vagyis gólgazdag meccsre van kilátás. „A szurkolók egy motivált, harcos Haladásra számíthatnak, megpróbáljuk felvenni a versenyt a Győrrel. Kemény meccsre számítok és remek, látványos futsalra" – fogalmazott a zöld-fehérek trénere, Marcos Angulo. Érdekesség, hogy a spanyol mester a 2012/2013-as szezonban bajnoki címet és Magyar Kupát nyert a Győrrel. Jól ismeri tehát az ellenfelet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!