Sport

2015.05.22. 12:02

Futsal: hétfőn hazai pályán a Haladás

Szombathely - Az NB I-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásának utolsó előtti, 9. fordulójában hétfőn, 18.15-ös kezdéssel a bronzéremre hajtó Swietelsky-Haladás VSE a Dunaújvárost fogadja.

Tóth Gábor

A Haladás remek pozícióból, a harmadik helyről fut neki a bajnokság hajrájának. Ráadásul két fordulóval a vége előtt hat pont az előnye üldözője, a Veszprém előtt – továbbá minden mutatóban jobb riválisánál, már csak matematikailag kell bebiztosítania a bronzrémet. A történelmi eredményhez nem kell mást tenni, mint hétfőn legyőzni a néhány hete idegenben egyszer már alaposan elvert (9-3) Dunaferrt – de igazából egy döntetlen is elég az üdvösséghez. A találkozót a szombathelyiek házi gólkirályának, Németh Péternek eltiltás miatt ki kell hagynia.

Marcos Angulo nagy siker felé vezeti a zöld-fehéreket. Fotó: Unger Tamás

– Remélem, bízom benne, hogy a hétfő egy óriási ünnepléssel zárul – fogalmazott Marcos Angulo, a HVSE trénere. – Természetesen meg akarjuk nyerni a meccset, szeretnénk látványos, gólgazdag játékkal kiszolgálni a szurkolóinkat – sok drukkerre számítunk. A klub legszebb eredményét érhetjük el a bronzéremmel, mindent el fogunk követni, hogy egy fordulóval a vége előtt biztossá tegyük a harmadik helyezésünket! A csapat nagyon motivált, nagyon együtt van, nem lehet probléma, nyerni fogunk – majd pedig ünnepelni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!