Sport

2017.08.20. 18:05

Futsal: jó kerettel, merész tervekkel

Készen van a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának kerete - merész tervekkel futhat neki a szezonnak a gárda.

Tóth Gábor

A Haladás már a felkészülési szezon elején leigazolta a brazil Michel Melót, valamint ismét csatasorba állította az Ausztriából hazatérő Márkus Gábort. A napokban újabb nevekkel bővült az érkezők listája. A korábban csak nagypályázó Horváth Valentin az edzéseken meggyőzte tudásáról, tehetségéről a szakmai stábot, így szerződést kapott. Végül Leonardo Mendes személyében a hétvégén érkezett még egy brazil légiós.

Az új igazolás, Leonardo Mendes Somfalvi Csabával
Fotó: HVSE

- Ezzel készen is van a keretünk - jelezte Turzó József, a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának trénere. - Köszönöm a vezetőségnek, hogy ilyen ütős játékosállományt sikerült összehozni. A két brazil fiú óriási erősítés, Márkus és Horváth Valentin pedig frissítést, új lendületet hoz a csapatba. Elégedett vagyok, bő a játékosállományunk, és a minőséggel sincsen probléma. A szakma, a közvélemény a Győrt, a Berettyóújfalut és a Dunaújvárost várja az első három helyre - de szerintem mi is odaérhetünk a közvetlen élmezőnybe. Az eredményesség mellett ügyelünk a jövőre is, ezért indítottunk csapatot az NB III-ban is, ahol a fiatalok edződhetnek felnőtt ellenfelek ellen.

A Haladás kedden (19.30) a Bőny vendégeként játszik edzőmeccset Bábolnán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!