Sport

2017.03.19. 21:04

Futsal: rajtol a felsőház

Szombathely - Az NB I-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásnak első fordulójában a Swietelsky-Haladás VSE az Aramis vendégeként lép pályára hétfőn (18.40).

Az Aramis remekül kezdte a bajnokságot, sokáig a közvetlen élmezőnybe tartozott. Ám az alapszakasz hajrája nem sikerült a legjobban, utolsó három mérkőzését például elveszítette, így „csak" az ötödik helyről futhat neki a felsőházi rájátszásnak. A Haladás éppen ellenkező utat járt be: gyenge kezdés után szinte lehetetlen helyzetből, óriási hajrával harcolta ki a felsőházi tagságot. A két csapat rendre változatos, gólgazdag párharcokat vív egymással. Novemberben az Aramis 5-2-re nyert Szombathelyen. Februárban azonban alaposan visszavágott a HVSE: bajnokin 6-0-s csapást mért ellenfelére Budaörsön, a Magyar Kupa elődöntőjében pedig 6-1 arányban bizonyult jobbnak. Az utolsó mérkőzések eredményei a Haladás sikerét sejtetik. De vajon melyik arcát mutatja az Aramis? Mindenesetre egy jó rajt sokat lökne a zöld-fehéreken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!