Sport

2014.10.19. 20:19

Futsal: visszavágna a Haladás

Szombathely – Az NB I-es futsalbajnokság 8. fordulójában a negyedik Swietelsky-Haladás VSE hétfőn, 18.15-kor a tabella harmadik helyén álló Aramist látja vendégül – a felek között mindössze egy pont a különbség.

Tóth Gábor

A két csapat jól ismeri egymást, hiszen alig néhány napja a Magyar Kupa 2. fordulójában már találkoztak egymással. Akkor a budaörsiek komoly verést mértek a Haladásra, Szombathelyen nyertek 6-1-re, és jutottak tovább a sorozatban. Igaz, a kupameccsen több kulcsjátékosát nélkülözte a HVSE. Ezúttal „csak" az eltiltott Gulyás-Kovács Géza hagyja ki a mérkőzést.

A szombathelyiek értelemszerűen vissza akarnak vágni a csúfos kupafiaskóért. Ráadásul győzelem esetén fellépnének a dobogóra, és megelőznék egyik legfőbb riválisukat. – Sajnos a kupában nem sikerült elérni a célunkat, de remélem, hogy már hétfőn este tudunk javítani, és sikerül megerősíteni a pozíciónkat az élmezőnyben. Szeretnénk kiszolgálni a közönségünket is – fogalmazott a Haladás trénere, Marcos Angulo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!