Sport

2014.07.28. 18:35

Gadó már a hazai kihívásra készül

Körkép - Gőzerővel készül a könnyűsúlyú (-105 kg) erősember magyar bajnokságra Gadó András.

Tóth Gábor

A Galaxy Fitness-Concordia Trans sportolója az elmúlt hétvégén Balatonszárszón birkózott a súlyokkal, ahol a 2014. évi Balaton legerősebb embere versenyt rendezték. A tíz erős embert felvonultató kiegyenlített mezőnyben Gadó András végül a hetedik helyen végzett. Pihenni pedig nincs idő, hiszen most hétvégén Siófok ad otthont egy nyílt nevezéses erőpróbának. Augusztus 9-én pedig Szombathely rendezi a könnyűsúlyú magyar erősember bajnokságot.

Gadó András birkózik az emberes súllyal a Balaton vizében (Fotó: Galaxy Fitness-Concordia Trans)

- A két balatoni versenyt a felkészülésem két fontos állomásának tekintem - fogalmazott Gadó András. - Balatonszárszón jól éreztem magam, jó erőben voltam, a legjobbakkal is tartottam a lépést, csak kiélezett küzdelemben szorultam a hetedik helyre. Elsősorban Siófokon is arra fogok koncentrálni, hogy egyre közelítsek a csúcsformámhoz. Mert az idei nyár főversenye számomra a szombathelyi ob. Hazai pályán ugyanis szeretnék egy igazán szép eredménnyel előrukkolni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!