Sport

2016.03.07. 14:12

Gyengélkedett a SZoESE

Szombathely - Az amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokság 17. fordulójában nem tudta felborítani a papírformát, hazai pályán kapott ki a BKG DSE gárdájától a SZoESE.

Tóth Gábor

Szombathelyi Egyetemi SE-Sportiskola-BKG DSE 43-68 (10-19, 12-18, 12-16, 9-19).

- Szombathely, 50 néző, amatőr NB I-es női kosárlabda-mérkőzés, vezette: Horváth A., Földesi Á.

SZoESE: Szabó-Haklits 8/6, Feigl 2, GUSZTAFIK 11, Czinder 7/3, Tóth T. 1. Csere: MOLNÁR 8, Gyuricza 6, Hansági -, Simon C. -, Boronkai -, Uszkai -, Kovács -. Edző: Kozma Tamás.

Gyengén kezdtek a hazaiak, álmosan, pontatlan dobásokkal. A kulcsjátékosok támadásban és védekezésben sem voltak hatékonyak. A budapestiek magas emberei sorra szedték a lepattanókat, második szándékból könnyű gólokat szerezte. A második negyedben sem változott a játék képe, a hazaiak inkább erőlködtek, görcsösen játszottak. A frissen igazolt Molnár Anna beállítása jó húzásnak bizonyult, de fizikai lemaradása miatt neki is csak felvillanásai voltak. A második félidőben zónavédekezéssel és letámadással próbálkozott a hazai csapat, de a szervezett, magabiztos vendégeket ez sem zavarta meg. Az utolsó negyedben pedig már a fiatalok is pályára léphettek. Könnyedén érvényesítete a papírformát a BKG.

Kozma Tamás: - Nem azt kaptam, amit reméltem, nem volt igazi vezéregyénisége a csapatomnak. Csalódott vagyok, nem is az eredmény, hanem inkább a játék képe miatt. Gratulálok ellenfelünknek, szimpatikus, taktikus játékkal felőrölt bennünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!