Sport

2016.08.16. 19:02

Gyümölcsöző együttműködés

Szombathely - Egy hamarosan megszülető együttműködési megállapodás felvezetéseként kedden közös edzésen vettek részt az Illés Akadémia és a Haladás VSE korosztályos csapatai.

Tóth Gábor

Szorosabbra fűzi a kapcsolatot egymással az Illés Béla Football Akadémia és a Haladás VSE labdarúgó szakosztálya. A héten már közös tréningeken vesznek részt az akadémia és a HVSE korosztályos csapatai. A jövőben a Haladás ifjú futballistái használhatják például az akadémia létesítményeit, és azonos szakmai program alapján végzik az edzők a munkát a korosztályokban. A hétvégén közös, HVSE-focistákból és akadémista labdarúgókból összeállított vegyes csapat utazik Ausztriába, Linz mellé, ahol egy nagy nemzetközi tornán képviselik Szombathely színeit.

Közös tréning az akadémián - az edzők figyelnek. Jobbról Tóth Zsolt, hátul balról Bánfalvi Attila, Bakos Roland, Somfalvi Csaba Fotó: Németh Richárd

A közös munka tehát elkezdődött, a vezetők hosszú távra terveznek. A cél a szombathelyi fiatalok profi felkészítése minél jobb szakmai körülmények mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!