Sport

2017.08.21. 17:05

Hajnalban ért véget a snapszerverseny Körmenden

Remekül sikerült a Magyar Snapszer Szövetség magyar bajnoki sorozatának körmendi, éjszakába nyúló versenye.

Tóth Gábor

A pénteken 20 órakor kezdődött snapszerversenyen 35 kártyás ült asztalhoz a Várkert Ételbárban- de természetesen érdeklődőkben, szakavatott nézőkban, kibicekben sem volt hiány. A vasi snapszerosok mellett érkeztek versenyzők Budapestről, Heves, Békés, Zala, Győr-Moson-Sopron és Somogy megyéből is. Az éjjeli kártyaparti tíz órán át tartott, a legjobbak hajnalban vehették át jól megérdemelt díjaikat.

Horváth Dániel Körmenden is győzött Fotó: Magyar Snapszer Sz.

A szombathelyi - egyetemi tanulmányait a fővárosban végző - Horváth Dániel sokadszor gázolt át a mezőnyön, idei harmadik tornagyőzelmét aratta, ráadásul veretlenül lett első. A verseny második helyezettje, Lendvay Albert Demjénből érkezett - és természetesnek tartja, hogy az ország másik végéből eljár Vas megyébe is snapszerozni. Harmadik lett a legjobb körmendi versenyző, Papp Imre, negyedik pedig a ranglistát vetető szombathelyi Földvárszki István.

A szövetség ausztriai fellépéssel zárja a nyári szezont, majd budapesti, szentendrei és békéscsabai versenyek következnek. Aztán szeptemberben olasz, szlovén, horvát körversenyen vesznek részt a bajnoki sorozat legjobbjai. Sőt, az év végi döntő előtt még Vas megyében is asztalhoz ülnek a snapszerosok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!