Sport

2017.03.06. 20:20

Haladás: angol csatár próbázik

Szombathely - Alaster Redmayne személyében angol támadót tesztel a Haladás NB I-es labdarúgócsapata, amely szombaton 15.30 helyett 18 órakor csap össze a Ferencvárossal.

Pum András

Tegnap fiatal angol csatár érkezett próbajátékra a Szombathelyi Swietelsky-Haladáshoz. A 19 esztendős, Darwenban született támadó, Alaster Redmayne korábban hazájában utánpótláscsapatokban szerepelt. Így a Liverpoolban, a Wiganben, legutóbb pedig az angol másodosztályú Rotherham United FC korosztályos együttesében. A támadót a héten teszteli a Mészöly Géza vezette szakmai stáb.

A vasiakkal kapcsolatos hír, hogy megváltozott a szombati FTC-Haladás NB I-es labdarúgó-mérkőzés eredeti, 15.30-as kezdési időpontja. A fővárosi klub női kézilabdacsapata ugyanis szombaton, 15 órakor a Buducsnoszt Podgoricával vív Bajnokok Ligája-meccset. Ezért a ferencvárosiak kérték a vasiakat, hogy a futballmérkőzés 18 órakor kezdődjön. A Haladás belement az időpont-módosításba, amire az MLSZ Versenybizottsága is rábólintott. Változott a 20. fordulóból március 16-ra, jövő csütörtökre kiírt Vasas-Haladás kezdési időpontja is. A televízió műsorára tűzte az összecsapást, amely így 18 óra helyett 17.30-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!