Haladás: Jöttek, majd mentek is a próbajátékosok

2017. június 30., 20:45 szerző: Pum András fotós: Unger Tamás
komment
SZOMBATHELY A próbajátékosok közül háromtól elköszönt a Haladás NB I-es labdarúgócsapatának szakmai stábja, Tóth Benjamin viszont pályára lép a szombati Király Kupán, és szerződést is kap.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Változott a 14. Király Kupa programja, a Vasas pénteken késő délután lemondta a részvételt, így három együttes körmérkőzéses formában játszik egymással. Azonos pontszámnál az egymás elleni eredmény dönt. Szombaton 14 órakor a Haladás-Paks meccsel kezdődik a 14. Király Kupa, 15.30-kor a Haladás-Sopronnal folytatódik. Majd 17.30-kor a Sopron-Paks meccsel zárul a viadal. Ezt követően 19 órakor kerül sor az eredményhirdetésre.

- A belső védő Varga Attila nem volt teljesen egészséges, nem tudta megmutatni, mire képes, így nem tartunk rá igényt - mondta Mészöly Géza, a Haladás edzője. - De az ausztrál támadótól, George Howardtól és a szlovák csatártól, Róbert Janótól szintén elköszöntünk. Tóth Benjamint minden bizonnyal szerződtetjük. A terheléstől fáradtak a játékosok, azt kértem tőlük, legyenek türelmesek egymással, és ha már az erejük nem is, a szívük vigye őket előre. Németh Márió, Rózsa Dániel, Jánvári Gábor műtétje után még nem bevethető, Pinte Patrik térdszalaghúzódása miatt hiányzik, és Jancsó András is sérült.

Kovács Lóránt a Király Kupán is szerepet kap Fotó: Unger Tamás

A keret. Király, Gyurján - kapusok, Tóth D., Polgár, Schimmer, Jagodics, Devecseri, Kovács L., Bosnjak, Németh Milán, Kiss B., Tóth B., Petró, Simon, Mészáros, Tóth M., Rácz, Medgyes, Halmosi, Williams, Grumics, Bamgboye.

Információink szerint hétfőn a Lazio bő keretéhez tartozó 23 éves csatár, Antonio Rozzi érkezik próbajátékra.

Pum András

2017. június 30., 20:45 szerző: Pum András fotós: Unger Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...